Love Shoots

Love shoots zijn kleine intieme shoots. Soms worden ze ook wel pre-wedding shoots genoemd. Ik ga met het stel naar een door hun aangewezen plek om de love shoot vast te leggen. Of ik krijg de vraag of ik niet een mooie plek weet voor een love shoot. Rond zonsondergang of tijdens ‘blue hour’ krijg je de mooiste foto’s, in mijn optiek. Zacht licht, zachte schaduwen. Perfect voor deze intieme momenten.

Tijdens love shoots leren jullie mij als fotograaf al beter kennen wanneer je mij bijvoorbeeld als trouwfotograaf voor jullie bruiloft hebt geboekt. En de foto’s kun je natuurlijk gebruiken voor je trouwkaart, als deze nog niet verstuurd zijn natuurlijk.

Terwijl jullie op elkaar gefocust zijn kijk ik naar de natuurlijke interactie tussen jullie en leg de juiste momenten vast. De emoties, wanneer en waar jullie elkaar aanraken. Ik leg het pure gevoel vast in deze reportages.

Is na het zien van deze love shoots jullie interesse gewekt en willen jullie weten wat mijn prijzen zijn of als je meer vragen hebt over mijn werk, neem dan gerust contact met mij op.