Trouwalbum

Je trouwreportage verdient natuurlijk een plek in een prachtig, handgemaakt trouwalbum. Jullie mooiste dag willen jullie er af en toe gewoon even bij kunnen pakken om nog even na te genieten. Of jullie halen het bruidsalbum tevoorschijn om deze nog een keer aan ouders, familie, of vrienden te laten zien.

Bij het maken van het trouwalbum hebben jullie natuurlijk inspraak op welke foto’s er in het trouwalbum komen.
Ikzelf houd van luxe albums met een strakke uitstraling. De trouwalbums die ik lever zijn luxe, handgemaakte trouwalbums.  Gedrukt op speciaal papier. De kaften zijn gemaakt van natuurlijke materialen, zoals hout, linnen of leer. De luxe trouwalbums zijn met de hand ingebonden waardoor de pagina’s vlak liggen. Hierdoor kan een afbeelding bijvoorbeeld over 2 pagina’s weergegeven worden waardoor sommige foto’s nog beter tot hun recht komen.

Natuurlijk wil je je bruidsalbum goed opgeborgen hebben. Bij sommige albums zit er een bijpassende luxe, houten opbergdoos bij. Op deze doos kunnen namen en data worden gegraveerd. En deze komt in de kleur en materiaal van jullie trouwalbum. Een perfect match dus!

 

Antique Collection

De Antique Collection is een album gemaakt met een houten omslag en een lederen rug. De kleuren en textuur van het hout (zwart of Eiken) geven deze collectie een antieke en rustieke uitstraling. Maar is tegelijkertijd ook modern en tijdloos. De materialen zijn een perfecte match voor dit album. Daar komt de Rise Wood Box nog bij. Een mooie box waar het album in opgeborgen kan worden. Deze wordt in dezelfde kleur en afwerking gemaakt als het uitgekozen trouwalbum. De tekst op de voorkant van het album en op de voorkant van de box kan er worden ingegraveerd.

trouwalbum Antique Collection Jordi Gilian

 

Info:

De Antique Collection komt in de volgende maten:


35cm x 25cm
20 spreads/40 pagina’s
Lustre Papier/Silk Papier
Rise Wood Box in het zwart of Eiken
Gegraveerd design op de voorkant van het trouwalbum, en op de cover van de Rise Wood Box.
€349,-

25cm x 25cm
20 spreads/40 pagina’s
Lustre Papier/Silk Papier
Rise Wood Box in het zwart of Eiken
Gegraveerd design op de voorkant van het trouwalbum, en op de cover van de Rise Wood Box.
€280,-

 

Retro Collection

Met dit trouwalbum reis je een beetje terug de tijd in. Ondanks de naam, is het album toch straks en tijdloos. De Retro Collection kan in verschillende kleuren besteld worden. De omslag is van linnen gemaakt en tekst kan in het linnen worden gestanst of gelaserd.

trouwalbum Retro Collection Jordi Gilian

Info:

De Retro Collection komt in de volgende maat:


30cm x 30cm
20 spreads/40 pagina’s
Lustre Paper/Silk Paper
Kaft wordt met een laser gegraveerd
€299,-


 

Lunak Collection

Als je de Retro Collection mooi vindt, wordt je verliefd op de Lunak Collectie. Gemaakt van Lunak, voelt het trouwalbum aan als een perzik zo zacht. Het is een set van een album en een box. De omslag kan worden gekozen uit 8 verschillende kleuren. De tekst kan worden gegraveerd of worden gestanst, waardoor je reliëf in je album hebt. De gekozen optie voor het album wordt ook toegepast op de box, welk kan worden gemaakt van wit hout of Wengué hout. De box en het album passen hierdoor perfect bij elkaar.

trouwalbum Lunak Jordi Gilian

Info:


40cm x 30cm
20 spreads/40 pagina’s
Lustre Paper or Silk Paper
Gestanst of laser gegraveerd
Inclusief houten kist met gestanste of gegraveerde tekst
€425,-


 

Is na het zien van deze trouwalbums jullie interesse gewekt en willen jullie weten wat mijn prijzen zijn of als je meer vragen hebt over mijn werk, neem dan gerust contact met mij op.